Varovanje podatkov

 

Izjava o zasebnosti

Ker spoštujemo zasebnost svojih uporabnikov se zavezujemo, da bomo vse pridobljene podatke uporabljali izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Namen Izjave o zasebnosti je, da Vas seznanimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

Zbiranje osebnih podatkov

Naše spletno mesto lahko obiščete brez identifikacije osebnih podatkov. Na nekaterih podstraneh (npr. “Kontakt”, kjer lahko izvedete povpraševanje oz. naročilo naših storitev) morate vnesti nekaj svojih osebnih podatkov, zato da lahko izvedemo vašo zahtevo.

Uporaba osebnih podatkov

Naše spletno mesto uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve. Določene osebne podatke nam morate posredovati v primeru povpraševanja. Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov

V podjetju Vendi d.o.o. osebne podatke hranimo v skladu z zakonom in so shranjeni na varnem. Dostop do njih je dovoljen samo pooblaščenim osebam.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov brez vašega soglasja ne bomo posredovali tretji osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino našega spletnega mesta ali uporabnikov.