Digitalni marketing

Naslovna_slika_digitalni_marketing

Izkoristite potencial, ki ga ponuja internet, in se odločite za digitalni marketing!

Povečajte priljubljenost svoje spletne strani z vsebinskim marketingom, poskrbite za več obiska in več konverzij s SEO optimizacijo ter vzpostavite osebni stik s svojimi strankami preko družbenih omrežij in e-mail marketinga. Celovita marketinška strategija vam omogoča prisotnost na več različnih kanalih, kar poskrbi za odlično promocijo in povečanje ugleda vašega podjetja ali blagovne znamke.

S celostno strategijo digitalnega marketinga boste zagotovo dosegli najboljše rezultate!

Digitalni marketing je več kot oglaševanje!

Logika spletne prodaje je drugačna, saj internet omogoča nešteto priložnosti, ki se vam jih splača izkoristiti in tako poskrbeti za rast svojih dohodkov in prodaje. Na voljo so različne nove platforme, kot so družbena ter druga omrežja, blogi, e-mail marketing in še marsikaj drugega. Če hočete biti najboljši, je treba izkoristi vse!

 • SEO optimizacija spletnih strani poskrbi za več potencialnih strank, več obiska in več povpraševanj:

  S pomočjo optimizacije lahko povečate svoje možnosti za uspeh in poskrbite za to, da vaša ciljna publika najde vašo spletno stran in jo obišče. Če hočete na internetu dosegati dobre rezultate, je optimizacija spletnih strani preprosto nujna!

 • E-mail marketing je odlično orodje za neposredno komunikacijo in promocijo:

  Z njegovo pomočjo lahko stopite v stik s svojimi kupci, jim ponudite posebne ugodnosti oziroma poskrbite za e-obveščanje o novostih, ki jih ponujate. Pomagamo vam zasnovati odlično e-mail marketing kampanjo, zaradi katere boste imeli še več strank!

 • Vsebinski marketing je odlična priložnost za povečanje priljubljenosti vaše spletne strani ali produkta:

  Vaše potencialne stranke obožujejo koristno, kakovostno in privlačno vsebino, ki jo lahko dobijo brezplačno, pa naj bodo to članki, e-knjige, blogi ali kaj drugega. Z našo pomočjo jim lahko ponudite točno tisto, kar jih zanima!

 • Vodenje in urejanje družabnih omrežij:

  Ne vključuje le pisanja objav, ampak tudi izdelavo natančne strategije in najbolj optimalnega časovnega razporeda za objavljanje, pa tudi testiranje različnih možnosti in oglaševanje. Kontaktirajte nas in izkoristite Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn in ostala digitalna omrežja tako, da vam bodo prinesla uspeh!

Zakaj za digitalni marketing izbrati nas?

 • Ker vemo, kako izbrati najboljše ključne besede za SEO optimizacijo in kako jih izkoristiti sebi v prid.
 • Ker so naše e-mail marketing kampanje zasnovane premišljeno in učinkovito.
 • Ker verjamemo, da je vsebinski marketing najboljše orodje na spletu.
 • Ker dobro poznamo različna družbena omrežja in dobro vemo, kaj deluje na vsakem od njih.
 • Ker obvladamo različna področja digitalnega marketinga in jih znamo združiti v odlično celostno strategijo.
 • Ker vemo, kako na internetu dolgoročno poslovati dobičkonosno!

Kaj pravijo o nas?

Podjetje Vendi nam je postavilo spletno trgovino essentiq.si. Po njihovi zaslugi je trgovina moderno zasnovana, narejena po najnovejšem konceptu, za stranke privlačna, za upravitelja pa funkcionalna.

Kreativnost pri izvedbi, hitra odzivnost in velik nabor rešitev so njihove odlike, ki jim dajo veliko konkurenčno prednost. Vendi je vsekakor pravi izbor!

Martina DrašlerGeneralni distributer, Essentiq Slovenija

Z Vendi.si uspešno sodelujem že od 2013 in bom sodeloval še naprej, saj so strokovni na  pri tem pa vedno znajo prepoznati naše potrebe in jih realizirati hitro ter proaktivno.

S storitvami sem zelo zadovoljen, saj so mojo spletno stran Onis.si po prenovi in optimizaciji pripeljali v sam vrh na Googlu za številne ključne besede in močno povečali obisk na strani. Zelo priporočam. Delo z njimi je užitek.

Rajko PosavecDirektor, Onis d.o.o.

Podjetje Vendi mi je postavilo spletno stran Bizinaizi.si s katero sem zelo zadovoljen. Pri postavitvi so znali prisluhniti mojim željam in mi ustrezno svetovati. Tudi pri uporabi (spletno stran sam urejam) mi večkrat priskočijo na pomoč. Storitve Vendi.si z veseljem priporočam.

Dr. Franc GiderDirektor, BiziNaIzi

Oddajte povpraševanje za digitalni marketing!