Facebook
oglaševanje

Vas zanima, kako na najhitrejši način razširiti doseg objav na Facebooku in izboljšati svojo spletno prepoznavnost? Facebook oglaševanje je odlično spletno orodje, ki vam omogoča prav to! Z njim lahko poskrbite za učinkovito promocijo, več obiska na spletni strani ter izboljšanje prodaje!

Facebook je izredno priljubljeno spletno omrežje, na katerem se v poplavi informacij vaša stran ali profil lahko kaj hitro izgubi. Da se to ne bi zgodilo, poskrbi Facebook oglaševanje, ki vam pomaga izboljšati vidnost in izstopiti iz povprečja. Tako boste lažje prehiteti konkurenco in izboljšali svoje prodajne rezultate!

Zaupajte nam svoje marketinške cilje in skupaj bomo zasnovali uspešno Facebook kampanjo!

Kaj je Facebook oglaševanje in zakaj ga potrebujete?

 • Oglaševanje z dodano vrednostjo, ki prinaša dolgoročne rezultate:

  Če želite takojšno izboljšanje prodaje, je Google Adwords oglaševanje zagotovo najboljša rešitev, za uspešnost vaše blagovne znamke na dolgi rok pa je treba poskrbeti tudi za oglaševanje na Facebooku. Tako si zgradite pozitivno spletno prepoznavnost in oblikujete zvesto bazo strank, ki bodo širile dober glas o vas in vaših produktih!

 • Plačate le toliko, kot ste pripravljeni plačati:

  Osnova za načrtovanje marketinške Facebook kampanje je vaš okvirni budget, ki ste ga pripravljeni vložiti v oglaševanje. Na podlagi tega podatka se določi cilje in zasnuje ustrezno kampanjo, ki vam omogoča, da za vaš denar dobite največ. Poleg tega pa oglaševanje na Facebooku omogoča enostavno merjenje uspešnosti in odzivnosti ter je finančno in stroškovno izredno preprosto, kar vam omogoča dober nadzor nad porabo sredstev za oglaševanje!

 • Povečajte bazo svojih potencialnih strank z nizkimi stroški:

  Facebook oglaševanje je odličen način za stroškovno učinkovito oglaševanje na spletu, ki omogoča neposreden dostop do izbrane ciljne publike. Preko sistema priporočil prijateljev in znancev lahko informacijo o svojem produktu, storitvi ali vsebini razširimo od ust do ust med podobno misleče ljudi, saj v splošnem raje zaupamo priporočilu nekoga, ki ga poznamo, kot pa enostavnemu oglasu. In kje je to lažje kot na Facebooku, kjer se ljudje povezujejo preko interesov in zanimanj?

 • Razširite svojo priljubljenost na najbolj priljubljenem spletni strani na svetu:

  Oglaševanje na Facebooku vam omogoča razširitev dosega vaših objav na širši krog uporabnikov. Pri tem je potrebno čim več iznajdljivosti, kreativnosti ter interakcije z uporabniki, saj klasično enosmerno oglaševanje v medmrežnem prostoru ni nujno najbolj učinkovito. Preko sistema Facebook Ads se potem ustvari oglas, ki vašemu sistemu od ust do ust priključi še dodatne uporabnike, ki niso nujno povezani z že obstoječo mrežo. Tako dosežemo največji možni krog ciljne in zainteresirane publike!

 • Prepričajte tiste, ki so že skorajda odločeni v nakup:

  Pri ponujanju izdelkov, storitev in vsebin je najpomembneje, da informacije o njih pridejo do tistih, ki jih iščejo ali potrebujejo. Facebook omogoča izredno natančno segmentiranje vaše ciljne publike glede na starost, spol, lokacijo in različna zanimanja. To pomeni, da bodo vaše marketinške kampanje lažje dosegle točno tiste uporabnike, ki potrebujejo vaš izdelek ali storitev.

Zakaj za Facebook oglaševanje izbrati prav nas?

 • Ker znamo oblikovati privlačne Facebook oglase, ki vabijo h kliku.
 • Ker se priprave kampanj lotevamo kreativno in premišljeno.
 • Ker vsako oglaševalsko kampanjo na podlagi testiranja še dodatno optimiziramo.
 • Ker vemo, da je Facebook oglaševanje le en del celostne marketinške strategije.
 • Ker vam ne obljubljamo nemogočega, ampak samo tisto, kar je možno doseči.
 • Ker si vam upamo povedati, da se včasih oglaševanje na Facebooku tudi ne splača.
 • Ker poznamo tudi druge metode za povečanje obiska in prodaje na vaši spletni strani.
 • Ker se nenehno izobražujemo in širimo svoje znanje.
 • Ker merimo uspešnost naših oglaševalskih kampanj in jih lahko kadarkoli delimo z vami.
 • Ker se prilagodimo vašim željam in poskrbimo za to, da jih uresničimo!

Želite ponudbo?

Stopite korak bližje k izboljšanju prisotnosti na spletu.