Google AdWords
oglaševanje

Google AdWords
oglaševanje

Google oglaševanje je odlična, zanesljiva in cenovno ugodna rešitev, ki prinaša izvrstne rezultate!

Si želite več obiska na svoji spletni strani, predvsem pa bi radi svoje obiskovalce čim hitreje spremenili v kupce?

Če želite svojo spletno stran, svoje izdelke ali storitve TAKOJ videti na prvi strani iskalnika Google, potem je naša storitev Google Adwords oglaševanje tisto, kar potrebujete! Z njo si lahko zagotovite boljšo prepoznavnost in vidnost na spletu, predvsem pa to, da vašo spletno stran obišče še več obiskovalcev!

Pokličite 041 686 444 ali oddajte povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo!

Kaj je Google Adwords in kaj morate vedeti o njem?

 • Spletno oglaševanje, ki z majhnimi stroški prinese takojšne rezultate:

  Če iščete učinkovit način oglaševanja, s katerim lahko po ugodni ceni dosežete takojšnje rezultate, je Google oglaševanje prava izbira za vas! Google Adwords ponuja PPC (pay-per-click) – plačilo na klik, oglaševanje za CPM (cost-per-thousand) – cena na tisoč prikazov in oglaševanje za besedila, pasice, medijske oglase ter drugo. Za oglaševanje boste plačali le, če bo obiskovalec kliknil na oglas, medtem ko je sam prikaz za vas popolnoma brezplačen!

 • Prvo mesto med zadetki v iskalniku Google in nadzor nad stroški:

  Ključne besede, ki so povezane z vašo dejavnostjo, se vam splača izkoristiti tudi za oglaševanje. S spletnim oglaševalskim programom Google Adwords sami odločate o količini sredstev, ki jih boste namenili oglaševanju, poleg tega pa izberete tudi ključne besede, ki so primerne za oglas. Tako bo tisti, ki bo iskal te ključne besede v iskalniku Google, na začetku zadetkov iskanja naletel na vašo spletno stran ter jo morda tudi obiskal. Prav to lahko dosežete z Google Adwords oglaševanjem!

 • Najboljše pozicije med zadetki v iskalnikih so najbolj klikane:

  Dejstvo je, da je pomembno biti na prvi strani v iskalniku Google. To lahko dosežete z optimizacijo spletne strani, še hitreje in bolj učinkovito pa je, če za to poskrbi Google oglaševanje. Tako si boste zagotovili najboljšo pozicijo in več možnosti za obisk vaše spletne strani! Obiskovalci, ki na spletu že tako ali tako iščejo ključne besede, povezane z vašo dejavnostjo, pa kaj hitro lahko postanejo tudi vaše bodoče stranke!

 • Izbrano ciljno publiko je lažje prepričati:

  Google Adwords je ciljno usmerjeno oglaševanje, kar pomeni, da se oglasi prikazujejo le izbrani publiki. Če bodo uporabniki iskalnika Google uporabili kakšno od oglaševanih ključnih besed, bo večja verjetnost, da se bo ta oglas prikazal zraven rezultatov iskanja. Če bo oglas zanimiv, bodo tudi kliknili nanj, s čimer se bodo povečale možnosti za prepoznavnost podjetja in pa tudi nakup na spletni strani.

 • Velika razširjenost in ogromen doseg:

  Google je najbolj priljubljen iskalnik, ki je razširjen po celem svetu. To pomeni, da lahko dosežete praktično kateregakoli spletnega obiskovalca želite. Lahko oglašujete tako globalno kot lokalno. Pri tem so oglasi ciljno usmerjeni na določeno geografsko regijo ali določen jezik po izbiri, na primer na slovenščino. Tako boste dosegli točno tiste stranke, ki jih želite prepričati!

Zakaj izbrati prav nas?

 • Ker znamo izbrati prave ključne besede.
 • Ker točno vemo, kako prepričati spletne obiskovalce, da obiščejo vašo spletno stran.
 • Ker obvladamo pisanje Google oglasov, ki pritegnejo pozornost.
 • Ker Google oglaševanje kombiniramo tudi s Facebook oglaševanjem in drugimi oblikami spletnega marketinga.
 • Ker se vsake kampanje lotevamo premišljeno in z dobrim načrtom.
 • Ker obvladamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani in imamo z njo že več kot 10 let izkušenj.
 • Ker spletno oglaševanje prilagodimo vašemu budgetu in vašim ciljem.
 • Ker nenehno širimo svoje marketinško znanje in ga utrjujemo v praksi.
 • Ker nismo zadovoljni, dokler ne dosežemo optimalnih rezultatov.
 • Ker z našo pomočjo lahko dobite več obiskovalcev, več kupcev in več prepoznavnosti.

 

Oddajte povpraševanje za Google AdWords!