Grafično oblikovanje

Kakovostno grafično oblikovanje vam pomaga izstopiti iz povprečja, povečati prepoznavnost in poskrbeti za to, da boste opaženi!

Celostna grafična podoba (CGP)

Unikatna in premišljeno zasnovana celostna grafična podoba poskrbi za to, da ime in logotip vašega podjetja postaneta prepoznavna blagovna znamka.

Če je to tudi vaš cilj, potem je pomembno, da so vaš logotip, vizitke, spletna stran, dopisni list, promocijski material, oglasi … grafično oblikovani v enotnem slogu, ki pripoveduje zgodbo vašega podjetja in poskrbi za njegovo vizualno prepoznavnost.

Dober CGP je osnova za uspešen nastop na trgu!

Izdelava logotipa

Izdelava logotipa je zagotovo najboljša naložba v prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke, saj poskrbi za to, da si vas stranke zapomnijo.

Kakovostno izdelan logotip mora biti prepoznaven in razumljiv, predvsem pa oblikovan tako, da ga lahko uporabljate v različnih oblikah tako na spletu kot v različnih tiskovinah.

Za vsakega naredimo nekaj posebnega!

Oblikovanje spletnih strani

Si želite, da bi bila vaša spletna stran estetsko in moderno oblikovana? Bi radi poskrbeli za boljšo uporabniško izkušnjo vaših spletnih obiskovalcev?

Ali pa imate spletno trgovino, v kateri bi radi zagotovili čim večjo preglednost izdelkov? Kakovostno oblikovanje ne poskrbi le za lep izgled spletnih strani, ampak obiskovalca vodi k nakupu ali naročilu vašega produkta.

Poskrbeli bomo za sodobno oblikovanje vaše spletne strani ali spletne trgovine ter za odlično uporabniško izkušnjo!

Oblikovanje vizitk

V poslovnem svetu je vizitka pogosto prvi stik s podjetjem, zato mora biti oblikovana tako, da z njo naredite čim boljši prvi vtis.

Oblikovanje vizitke poskrbi za to, da bodo vaše vizitke strankam, naročnikom, poslovnim partnerjem in vsem ostalim predstavila vaše podjetje v najboljši luči!

Spletno oblikovanje

Dober dizajn vam pomaga graditi prepoznavnost na spletu! Različni bannerji, spletne pasice in drugi oglasi morajo biti oblikovani tako, da pritegnejo pozornost spletnih obiskovalcev in da jih ti opazijo.

Vabljivo oblikovan oglas je veliko bolj privlačen, zato pa tudi bolj učinkovit. Kakovostno spletno oblikovanje poskrbi, da bodo spletne oglase in bannerje opazili prav vsi!

 Če si želite doseči več pozornosti na socialnih omrežjih, pa vam premišljeno in marketinško usmerjeno spletno oblikovanje vaše Facebook strani ali Instagram profila omogoča tudi to!

Tiskovine

Kakovostno oblikovane tiskovine poskrbijo za odlično promocijo in reklamo! Dober dizajn namreč privablja poglede in vzbuja pozornost, zato se splača investirati v to, da bodo vaše tiskovine drugačne od konkurenčnih.

Poskrbimo za: Oblikovanje reklamnih materialov, celostni dizajn vseh vaših promocijskih tiskovin, oblikovanje letakov, oblikovanje katalogov izdelkov, oblikovanje prospektov, oglase v revijah, časopisih, lepo oblikovana vabila in čestitke, oblikovanje in izdelavo koledarjev, oblikovanje revij, knjig in različnih drugih publikacij.

ikona-izvirno edinstveno oblikovanje

Brez dobre ideje pri grafiki ne gre. Zato naši grafični oblikovalci poskrbijo, da so ideje izvirne in unikatne.

ikona-Hitra izdelava logotipa

Vedno se nam nekam mudi. Zato vam tudi pomagamo, da vaše želje realiziramo čim hitreje.

ikona-trendi grafičnega oblikovanja

Trendi grafičnega oblikovanja se hitro spreminjajo. Zato je naša naloga, da jim vedno sledimo.

ikona-kakovostno oblikovanje

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov poskrbi za to, da so dizajni kakovostni in uporabni.

Potrebujete izdelavo logotipa, oblikovanje spletne strani, promocijske pasice, različnih reklamnih in promocijskih materialov,  katalogov ali revij?

Potem ste prišli na pravi naslov! Poskrbimo za grafično oblikovanje vseh elementov za popestritev vaše grafične podobe!

Oddajte povpraševanje!