Izdelava spletne
trgovine

Bi si želeli imeti svojo spletno trgovino?

Za to lahko poskrbimo mi! Poskrbeli bomo, da bo izdelava spletne trgovine hitra, kvalitetna in v skladu z vašimi pričakovanji!

Pokličite nas ali nam pišite in se dogovorite za sestanek!

Kaj morate vedeti o izdelavi spletne trgovine?

S spletnim poslom se ne sme odlašati, ampak je treba
zgrabiti pravi trenutek:

Ker se na spletu vse odvija zelo hitro, je treba svojo poslovno idejo čim prej uresničiti, sicer boste zamudili priložnost ali pa vas bo prehitel kdo drug. Zato mora izdelava spletne trgovine potekati hitro in zato se je za njeno izdelavo treba odločiti čim prej – ne odlašajte in nas kontaktirajte!

Stranke cenijo preglednost in sodobno oblikovanje:

Jasna in tehnično brezhibna zasnova, ki omogoča nemoteno delovanje spletne trgovine, je bistvena za dobro uporabniško izkušnjo, ki bo prepričala stranke, da bodo v njej raje opravile nakup ter se v spletno trgovino tudi vračale. Zato se bomo potrudili, da bo vaša spletna trgovina oblikovana v skladu s sodobnimi trendi.

Vedno več strank za dostop do spletnih trgovin uporablja pametne telefone in tablice:

Oblikovanje in zasnova spletnih trgovin morata biti prilagojena različno velikim zaslonom, temu morajo biti prilagojeni meniji in navigacija, velikost črk in fotografij ter tudi vse ostalo. Primere takšnih spletnih trgovin si lahko pogledate med našimi referencami.

Pomembno je, da je dodajanje artiklov in upravljanje
s spletno trgovino čim bolj hitro in enostavno:

Ko je spletna trgovina izdelana, je vanjo treba vnesti artikle, njihove fotografije in opise ter nato preverjati stanje opravljenih nakupov in podobno, kar je mogoče le z enostavnim uporabniškim vmesnikom, ki vam ga bomo tudi predstavili in vas podučili, kako se ga uporablja.

Izdelava spletne trgovine ni dovolj, treba je poskrbeti tudi
za njeno optimizacijo in spletno oglaševanje:

Splet je poln spletnih trgovin, zato je nujno treba narediti vse, da bo prav vaša trgovina v izbrani tržni niši postala prepoznavna ter bo tako privabila več potencialnih strank. Za to lahko poskrbimo tako s kakovostno izdelavo spletne trgovine kot tudi z njeno SEO optimizacijo in spletnim oglaševanjem.

Vendi.si vam nudi:

celostne spletne storitve, med katere spada tudi izdelava spletnih trgovin. Izberite ponudnika, ki mu lahko zaupate in ki bo s svojim znanjem in izkušnjami poskrbel za kvalitetno spletno trgovino, s katero boste lahko uspešno poslovali.

 • IZKUŠNJE

  Ker imamo izkušnje z izdelavo spletnih trgovin, ki si jih lahko pogledate med našimi referencami.

 • PRISLUHNIMO VAŠIM ŽELJAM

  Ker prisluhnemo vašim željam in jih upoštevamo.

 • SODOBNO OBLIKOVANJE

  Ker poskrbimo za sodobno oblikovano spletno trgovino z modernim dizajnom, ki je dostopna tudi z mobilnih telefonov in tablic.

 • VZDRŽUJEMO

  Ker vam tudi po izdelavi spletne trgovine nudimo pomoč pri njenem vzdrževanju.

 • OGLAŠUJEMO

  Ker spletno trgovino tudi optimiziramo in poskrbimo za njeno oglaševanje.

 • TRGOVINA, KI PRODAJA

  Ker poskrbimo, da bo vaša spletna trgovina lahko v najkrajšem možnem času začela s poslovanjem.

Zakaj izbrati prav NAS?

Reference spletnih trgovin

Oddajte povpraševanje za izdelavo spletne trgovine!