Mnenja naših strank

Podjetju Vendi d.o.o. smo zaupali izdelavo kar dveh spletnih strani skupaj s spletno trgovino in sicer za področje ogrevanja in področje kozmetike.
Za nas je najpomembnejše hitro prilagajanje vsebine spletnih strani glede na novosti, zato zelo cenimo Vendi-jevo hitro odzivnost. Ker so danes znanja vse bolj specialna, je zelo pomembno imeti partnerja, ki sledi novostim in trendom na področju spletnega marketinga in nam jih pomaga realizirati ter ob tem upoštevati tudi naše želje.

Mojca M. HohnjecVodja marketinga in oblikovanja,Glamox Slovenija

Z Vendi.si uspešno sodelujem že od 2013 in bom sodeloval še naprej, saj so strokovni na  pri tem pa vedno znajo prepoznati naše potrebe in jih realizirati hitro ter proaktivno.

S storitvami sem zelo zadovoljen, saj so mojo spletno stran Onis.si po prenovi in optimizaciji pripeljali v sam vrh na Googlu za številne ključne besede in močno povečali obisk na strani. Zelo priporočam. Delo z njimi je užitek.

Rajko PosavecDirektorOnis d.o.o.

Podjetje Vendi nam je postavilo spletno trgovino Essentiq.si. Po njihovi zaslugi je trgovina moderno zasnovana, narejena po najnovejšem konceptu, za stranke privlačna, za upravitelja pa funkcionalna.

Kreativnost pri izvedbi, hitra odzivnost in velik nabor rešitev so njihove odlike, ki jim dajo veliko konkurenčno prednost. Vendi je vsekakor pravi izbor!

Martina DrašlerGeneralni distributerEssentiq Slovenija

Zaradi prilagajanja potrebam naših strank smo se odločili za prenovo našega spletnega portala. Podjetje Vendi nam je s strokovnim svetovanjem in tehnično podporo pomagalo pri izvedbi prenove portala.

Naš trud je bil poplačan, saj je bil odziv spletnih obiskovalcev več kot odličen in prekoračil vsa nasa pričakovanja. S podjetjem bomo še sodelovali tudi v bodoče.

Dimitrij KuzmićCommunication OfficerADRION program

Zaradi narave dela našega podjetja in nenehnega uvajanja novosti, imamo velike potrebe po popravljanju, dopolnjevanju in razvoju naših wordpress spletnih strani in podpornih blog strani.

Ekipa Vendi se vedno izkaže kot ažuren partner, ki je kos vsem izzivom, ki jih postavimo.

Borut BorštnikDirektorZavod mladi podjetnik

Podjetje Vendi mi je postavilo spletno stran Bizinaizi.si s katero sem zelo zadovoljen. Pri postavitvi so znali prisluhniti mojim željam in mi ustrezno svetovati.

Tudi pri uporabi (spletno stran sam urejam) mi večkrat priskočijo na pomoč. Storitve Vendi.si z veseljem priporočam.

Dr. Franc GiderDirektorBiziNaIzi

S podjetjem Vendi sodelujem že od leta 2014. V tem času so prenovili, nadgradili in optimizirali mojo spletno stran ter izvajali spletno oglaševanje. Z opravljenimi storitvami sem bila zelo zadovoljna. Po optimizaciji je spletna stran uvrščena visoko na seznamu zadetkov ključnih besed za storitev, ki jo opravljam, zaradi česar se je obisk na strani močno povečal. Svoje storitve opravljajo strokovno in zanesljivo, še posebej pa bi izpostavila in pohvalila njihovo zavzetost, skrbnost ter hitro odzivnost. S podjetjem bom z veseljem sodelovala še naprej.

Jana PotočnikPsihoterapija in svetovanje,www.janapotocnik.si

Podjetje Vendi d.o.o. je nadgradilo in optimiziralo mojo spletno stran, kar je vplivajo na boljše pozicije in s tem večji obisk na strani. Svoje storitve izvaja odgovorno, strokovno in z občutkom do storitve, ki jo izvajam.

Prav tako je pripravljeno priskočiti na pomoč ob nepredvidljivih težavah in jih urediti zelo hitro. Sodelovanje z njimi mi je v veselje.

Sabina GombačPsihoterapija in svetovanje,www.sabina-psihoterapija.si