Naše reference

Pomagamo številnim
zadovoljnim naročnikom:

AC Trobec

www.ac-trobec.si

Za Avto Center Trobec smo najprej prenovili spletno stran. Sedaj pa mesečno oglašujemo in vodimo njihove kampanije preko Google ads in opravljamo SEO optimizacijo. Z našimi storitvami smo povečali obisk nujihovega servisa in prodajo novih vozil Opel.

Referenca AC Trobec

Essentiq-Cosmetics

www.essentiq-cosmetics.com

Za Essentiq-cosmetics poleg izdelave spletne strani skrbimo še za redno vzdrževanje in posodabljanje vsebine spletne strani. Spretni prsti naših SEO strokovnjakov pa skrbijo za najvišje pozicije iskanja spletnih brskalnikov.

Glamox Slovenija

www.silenos-ogrevanje.si

Za Glamox – Slovenija smo izdelali pregledno in praktično spletno trgovino. Podjetje prodaja vrhunske proizvode grelne tehnike in za njih že nekaj časa uspešno oglašujemo in skrbimo za najvišje pozicije na spletu.

Alenka Stare

www.alenkastare.si

Alenka Stare je izjemno pozitivna oseba, ki želi s svojim znanjem in izkušnjami pomagati učiteljem in strašem pri razvoju mladostnikov. Zato smo se hitro ujeli in izdelali zabavno spletno stran, ki pritegne veliko pozornosti.

Nushy Beauty

www.nushybeauty.si

Za Nushybeauty smo izdelali lepo in čisto spletno stran za predstavitev njihovih kozmetičnih storitev. S tem smo jim povečali prepoznavnost in polepšali nastop na spletu. Skrbimo pa tudi za ohranjanje njihove nove grafične podobe, tako da za njih oblikujemo tiskovni material.

Essentiq Slovenija

www.essentiq.si

Za Essentiq-Slovenija smo prenovili spletno trgovino s ciljem povečati prodajo in poenostaviti uporabniško izkušnjo. Poleg omenjenega, smo dodali še grafične elemente za hitrejši nakup v spletni trgovini.

Pod Vrbo

www.podvrbo.si

Za gostilno Pod vrbo smo izdelali spletno stran, ki na lep in preprost način prikažejo njihove novosti, gostinske prostore in dobrote, ki si jih lahko okusite pri njih. Z oglaševanjem in SEO optimizacijo pa skrbimo za najvišja mesta in uspešne rezervacije miz.